BestMusic.ro » Sepultura » METALHEAD Meeting: Ultimele 2 saptamani de presale

METALHEAD Meeting: Ultimele 2 saptamani de presale


Nu uitati ca pentru METALHEAD Meeting (Sepultura, Moonspell, Arkona + 4 invitati - 7 iunie, Arenele Romane) doar pana pe 7 mai biletele se gasesc la preturile speciale de presale de 80 de lei respectiv 110 de lei (Golden Circle - mai sunt disponibile putin sub 40 de bilete) pe www.iabilet.ro, www.Myticket.ro, www.Bilete.ro, www.Biletoo.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (Diverta, Mag. Muzica, Vodafone, Orange, Uman, Sala Palatului etc.)

Oficial, mai sunt 2 saptamani pana se termina prima perioada de presale asa ca grabiti-va sa prindeti bilete ieftine. Dupa data de 7 mai, biletele vor costa 100 de lei AG respectiv 140 Golden Circle (in limita locurilor disponibile).

Punctele de vanzare in format fizic pentru bilete sunt: magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor si in reteaua de magazine UMAN din toata tara!

Pachete speciale pentru ambele editii METALHEAD Meeting de anul acesta

Doar pe iabilet.ro si in reteaua Uman poti cumpara ultimele bilete speciale pentru a avea acces la ambele editii METALHEAD MEETING, evenimente programate pentru 7 iunie (Sepultura, Moonspell, Arkona + 4 more) si 27 septembrie (Secret Headliner, Finntroll, Hatesphere, Profane Omen + 3).

Biletele se pot cumpara in format fizic in reteaua de magazine UMAN din toata tara:

- Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. 30 si in Baneasa Shopping City
- Cluj si Iasi: in Iulius Mall
- Timisoara: Uman Shop
- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3

Bilete normale s-au pus deja in vanzare in toate retelele de specialitate.

METALHEAD MEETING 2014, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul rock si metal numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy!

Eveniment recomandat de ROCK FM si Sunete.

Pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: www.facebook.com/events/222070337973486/
Mai multe stiri despre: going out  festivaluri 2014 
Publicat pe 23 Aprilie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram