BestMusic.ro » Sepultura » Metalhead Meeting 2017: O noua trupa pe afis, playlistul festivalului si ultimele zile de presale!

Metalhead Meeting 2017: O noua trupa pe afis, playlistul festivalului si ultimele zile de presale!


Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, iar pe scena sa vor urca: Cradle Of Filth, Sepultura, Behemoth, Uli Jon Roth (Scorpions Set), Ross The Boss (classic Manowar Set) Agnostic Front, Myrkur, Bucovina, Nox Vorago, Pokerface, MartYrium, Arkana Code, Cretura, Diying Gorgeus Lies, Within The Nova, Enemynside si 5Rand.

O noua trupa completeaza afisului editiei METALHEAD Meeting Festival 2017, mai exact castigatoarea concursului Ostring 2017: Selector din Ucraina! Selector este o trupa de thrash/groove metal formata in 2015 in Kiev ce a debutat oficial in decembrie 2016 cu albumul "Lobotomy for all", material cu care a reusit sa castige concursul international Ostring 2017!

www.facebook.com/selectorukraine/

www.youtube.com/channel/UCcy91uQYgQ_dj5rOwP_JGlQ

Perioada de presale in care mai gasiti bilete la oferta se apropie de sfarsit. Va reamintim ca pana in data de 1 iunie gasiti bilete la preturi promotionale de 170 de lei Acces General, 220 de lei Golden Circle si 95 de lei biletele de o zi. Dupa 1 iunie acestea se vor scumpi i vor costa 185 de lei Acces General, 235 de lei Golden Circle si 110 de lei biletele de o zi! Biletele pot fi cumparate online pe iabilet.ro si din reteaua fizica www.iabilet.ro/retea

De asemenea, avem pentru voi si pachete speciale cu care puteti vedea trei din cele mai mari showuri ale verii cu un abonament general, mai ieftin: Festivalul Metalhead Meeting (24-25 iunie), Evanescence (29 iunie) si Gojira (4 iulie), iar daca va place sa va distrati in gasca, atunci sa stiti ca avem pentru voi pachetul promotional Wolf Pack ce va ofera 5 bilete la pret de 4 in zona Acces General!

A ramas mai putin de o luna pana la festival, motiv pentru care am pregatit pentru voi un playlist special cu trupele care vor urca pe scena METALHEAD Meeting de anul acesta!

Abonamentele si biletele pentru Metalhead Meeting se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- PRESALE 1: pana pe 1 iunie: 170 de lei Acces General si 220 de lei Golden Circle, 95 de lei biletele de o zi

- PRESALE 2: pana pe 24 iunie: 185 de lei Acces General si 235 de lei Golden Circle, 110 de lei biletele de o zi

- LA INTRARE: 200 de lei Acces General si 250 de lei Golden Circle, 120 lei biletele de o zi

Pachetele speciale la Acces General au urmatoarele preturi:

- Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira = 380 Lei (reducere 50 de lei)

- Metalhead Meeting + Gojira = 225 Lei (reducere 35 de lei)

- Five Pack (5 bilete la pret de 4) = 680 Lei

Abonamentele Golden Circle sunt in fata scenei iar numarul lor este limitat la 500 de bucati din care mare parte s-au vandut deja.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si trebuie sa fie insotiti de cel putin un adult posesor al unui bilet valid.

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2017 sa sarbatorim 6 editii de METALHEAD Meeting cu un lineup care doreste sa duca festivalul la un alt nivel, categoria grea, asta insemnand headlineri pe care ii vedeti pe capetele de afis ale marilor festivaluri de gen.

Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

Metalhead Meeting, our passion, they wouldn't understand.

www.metalheadmeeting.com

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
Publicat pe 29 Mai 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram