BestMusic.ro » Sepultura » Sepultura, vedetele Festivalului My Metal

Sepultura, vedetele Festivalului My Metal


Concertul Sepultura , programat pe 7 februarie la Sala Polivalenta din Capitala se va transforma intr-un adevarat festival, intitulat My Metal Festival, anunta organizatorii, Imiplacemie.

Alaturi de Sepultura , pe afisul evenimentului se mai afla Dew Scented si The Sorrow (Austria).

Revenind la Sepultura , ei isi vor promova la Bucuresti albumul "A-Lex", inspirat de cartea "Portocala Mecanica" a lui Anthony Burgess.

"Multi au vazut filmul "Portocala Mecanica" a lui Stanley Kubrick, dar suntputini cei care stiu ca ultimele capitole ale cartii lipsesc din ecranizare.

Acestea sunt, in opinia mea, esentiale in transmiterea mesajului pe care Anthony Burgess voia sa-l reprezinte, si anume ca libera alegere este cea mai importanta, totul depinde numai de tine", declara Andreas Kisser.

"Dupa ce paraseste spitalul, Alex , personajul principal al cartii,
se intoarce la indeletncirile zilnice, se reintalneste cu vechii sai prieteni, se casatoreste si isi intemeiaza o familie.

Isi decide singur soarta, indiferent de planurile pe care guvernul le-ar fi avut pentru el. Acesta este aspectul pe care Sepultura l-a subliniat in albumul A-Lex - numele albumului are dubla semnificatie (in rusa, a-lex inseamna "cel fara de lege").

Materialul este impartit in patru sectiuni. Primele trei urmaresc linia filmului, iar a patra este fidela finalului cartii.

Fiecare parte a albumului incepe cu o mica explicatie a ceea ce va urma", adauga Kisser.

Trupele romanesti care vor concerta la My Metal Festival vor fi anuntate pe 12 februarie.

Cele 2000 de bilete pentru acest festival vor costa 87 RON si vor fi disponibile in retelele Eventim si bilet.ro .

Biletele pentru concertul Sepultura , achizitionate inainte de 5 ianuarie isi pasteaza valabilitatea.

Vedeta.ro
Mai multe stiri despre: bilete  festival  Sepultura 
Publicat pe 05 Ianuarie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram