BestMusic.ro » Shadowbox » Shadowbox si Chimie -  Shotta (poze filmari videoclip)

Shadowbox si Chimie -  Shotta (poze filmari videoclip)


Odata ce au inceput in forta, cei de la Shadowbox nu mai pot fi opriti, asa ca la nici o luna de la lansarea primului lor videoclip, "Intoarsa" (play!), membrii trupei vor mai lansa visualul unei alte colaborari cu Chimie. "Shotta". Cateva poze de la filmarile clipului sunt disponibile in galeria foto de mai jos.

Colaborarea dintre Shadowbox si Chimie se va materializa in curand si intr-un prim album, dupa cum va anuntam aici. Acesta va aparea pana la sfarsitul anului 2012. Tot in putin timp va fi lansat si albumul solo al lui Chimie, "De la zei la cimpanzei". Prima piesa promovata de pe acesta este "Povesti despre noroc si ghinion", al carei videoclip, regizat de Hypno, trebuie sa apara curand. Despre shooting-ul inedit realizat de Chimie in Piata Romana v-am spus aici.

Shadowbox este un grup de rap live ce s-a format in 2010 si are o componenta foarte "hardcore": Razvan Ristea (Luna Amara) - drums, Mihai "Biggie" Iordache (ex-Prostest Urban, Lazy I) - bass, Silviu Badea (Montgomeryclunk, Contorsionist) - synth and Rares Bartos (ex-Narkoma, Deviant) - vocals.

Shadowbox si Chimie - Shotta (poze filmari videoclip)

Mai multe stiri despre: poze filmari  videoclipuri 2012 
Publicat pe 19 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram