BestMusic.ro » Shadowbox » Shadowbox lanseaza EP-ul "Hidden Elements" la Street Delivery (promo video)

Shadowbox lanseaza EP-ul "Hidden Elements" la Street Delivery (promo video)

Shadowbox lanseaza EP-ul "Hidden Elements" la Street Delivery (promo video)

Shadowbox lanseaza sambata, 15 iunie, EP-ul "Hidden Elements", printr-un concert la Street Delivery Bucuresti, ce are loc ncepind cu orele 20.45.

"Hidden Elements" contine patru piese, diverse ca si structura muzicala si influente, dar care, impreuna, definesc stilul abordat de trupa - de la hip hop si grime, inclusiv piesele "Shotta" si "Intoarsa", si inca doua piese noi, "Overcome" si "Slappin' it", pentru cea din urma pregatindu-se deja un videoclip.

"Piesele "Shotta" si "Intoarsa" sunt prin excelenta hip hop, dar in ceea ce priveste piesa "Fum" acesta este o piesa grime, agresiva, al carei bass te face sa dansezi indiferent de moment. Suntem siguri ca aceasta piesa va fi intra foarte repede in playlist-urile multor Dj. "Slappin' It" este o piesa de si despre atmosfera din club. E genul de piesa pe care, daca nu sunteti convinsi ca vreti sa mergeti la o petrecere, o ascultati la maxim in boxe. Daca nici asta nu v-ar convinge e clar ca e timpul pentru somn. "my cap, my shoes, they match, they move this song is catchy like a flypaper's glue my feet on the floor like Jesus on water her feet against the bathroom door, I dropped my soda I know shes the right age, right cause i don't wanna pull some r-kelly in the backstage"" au spus cei de la Shadowbox.

Vezi aici programul complet al concertelor de la Street Delivery Bucuresti

Promo lansare Shadowbox - Hidden Elements
Mai multe stiri despre: lansari albume  albume 2013 
Publicat pe 12 Iunie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu