BestMusic.ro » Shadowbox » Shadowbox - Slappin' it (single nou)

Shadowbox - Slappin' it (single nou)

Shadowbox - Slappin' it (single nou)

Trupa Shadowbox a lansat, marti seara, la emisiunea Guerrilla Logout (Radio Guerrilla), cel mai nou single - "Slappin'it”, o piesa incitanta, peste nivelul unei piese obisnuite de club. Ritmul foarte puternic este imbogatit de Rares care pune in versuri ideea de flirt, de apropiere, dand, astfel, ascultatorului posibilitatea unor interpretari cinematice, mai mult sau mai putin explicite.

"E una dintre piesele mele preferate de la Shadowbox si cred ca este piesa pe care o cant cu cea mai mare placere, mi se pare foarte actuala ca sunet si productie” - Rares.

"Odata cu aparitia Shadowbox, poate vom depasi prejudecatile de tipul "sound neasteptat pentru o initiativa locala” si, in sfarsit, genul acesta de productie muzicala complexa va deveni regula, si nu exceptia” - Bogdan Serban, Radio Guerrilla.

Moon Drop Records a lansat primul EP Shadowbox semnat "The Hidden Elements”, pe 15 iunie 2013, la Street Delivery Bucuresti.

EP-ul face referire atat la numele trupei cat si la materialul discografic de pe CD. Este vorba de patru piese, diverse ca si structura muzicala si influente, dar care, impreuna, definesc stilul abordat de trupa. EP-ul contine 2 piese in colaborare cu artistul hip hop Chimie - ”Shotta” si ”Intoarsa” - si inca doua piese noi, ”Overcome” si ”Slappin’ it”, pentru cea din urma pregatindu-se deja un videoclip.

Shadowbox este o trupa care reuneste in componenta sa trei regiuni ale tarii – Constanta, Bucuresti si Cluj. Fiecare regiune vine si cu background-ul muzical specific, influentele de metal, hip hop si dub pun umarul la crearea unui sound eclectic. Shadowbox este formata din Mihai Iordache (Protest Urban), Silviu Badea (CLNK/ Contorsionist), Razvan Ristea (Luna Amara), Rares Bartos (Narkoma si Deviant) si Codin Oraseanu (LowFreq). "Cati oameni, atatea influente” ar putea fi cu usurinta sloganul trupei.

Shadowbox - Slappin it (single nou)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica iunie 2013 
Publicat pe 19 Iunie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram