BestMusic.ro » Shaggy » Shaggy concerteaza vineri la Bucuresti

Shaggy concerteaza vineri la Bucuresti


Cantaretul de origine jamaicana Shaggy revine in Romania, vineri, 10 iulie, pentru un concert care va avea loc in Turabo Society Club din Bucuresti.

Shaggy, pe numele adevarat Orville Richard Burrell, s-a lansat pe piata muzicala la inceputul anilor `90, cu un remix al piesei ska classic, `Oh Carolina`. Primul sau material reggae dancehall underground a spart toate topurile vremii.

Au urmat alte hituri reggae, care l-au propulsat direct in varful ierarhiilor muzicale. Dupa lansarea albumului `Boombastic`, un succes mondial, a castigat in 1996 premiul Grammy la categoria `Best Reggae Album`.

In 2000 lanseaza `Hotshot`, declarat cel mai bine vandut album al anului 2001 datorita celor doua single-uri exceptionale: `It Wasn’t Me` si `Angel`.

In 2002 lanseaza albumul `Lucky Day`, iar in 2003 `Friends Reunited: The 90’s`. In 2005 lanseaza albumul `Clothes Drop`, iar vara lui 2006 nu a facut exceptie lansand albumul `Reggae Vibes`.

In 2007 a adus in atentia fanilor din toata lumea albumul `Bonafide Girl` urmat de `Intoxication`. Pentru acest proiect Shaggy a adunat nume mari in lista de colaborari oameni precum Redd Foxx, Screechy Dan, Rik Rok si Rayvonm.

In 2008 Shaggy a lansat in exclusivitate pe My Space noul sau videoclip, pentru piesa `What’s Love`. Materialul a fost produs de Hype Williams si in colaborare cu Akon. `What’s Love` este al doilea single de pe albumul `Intoxication`, lansat de Shaggy in 2007.
Mai multe stiri despre: Shaggy la Bucuresti 
Publicat pe 07 Iulie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram