BestMusic.ro » Shaggy » Shaggy, dependent de CD player

Shaggy, dependent de CD player


Shaggy , care va sustine doua concerte in week-end la Mamaia, va fi cazat pe perioada sederii sale in Romania la un hotel de 5 stele, aflat in apropierea plajei unde se va desfasura concertul.

Departe de a fi un star rasfatat, cerintele artistului si ale managementului sau sunt absolut rezonabile, conform organizatorilor. Singurul lucru pe care si l-a dorit in mod special a fost sa aiba un CD player atat in masina care ii va asigura transportul – un Jaguar XKR – cat si in cabina rezervata langa locatia concertului.

Membrii trupei care il acompaniaza pe superstarul jamaican au fost mai jucausi si au cerut ..un play station. Atat Shaggy , cat si colegii sai de trupa si membrii echipei tehnice prefera mancarea jamaicana, tailandeza sau chinezeasca foarte picanta.

Spectacolul organizat de Compania Events si Club Bamboo va incepe de la ora 21.00, cu Alex in deschidere. Dupa party pe nisip, Shaggy va gazdui un afterparty exploziv in Club Bamboo Mamaia, cu incepere de la miezul noptii, unde accesul este liber.

Biletele la concert se pot cumpara prin intermediul site-urilor www. ticketpoint.ro , www. bilete.ro , www.eventim.ro, in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si la punctele de vanzare Eventim din hypermarketurile Carrefour si magazinele Germanos, la pretul de 55 RON.

De asemenea, biletele pot fi achizitionate de la echipa de hostesse Bamboo din statiunea Mamaia si Constanta. Biletele Golden Ring – locuri limitate cu vizibilitate maxima, in fata scenei - costa 75 RON.

Sursa: Events
Mai multe stiri despre: bilete 
Publicat pe 28 August 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram