BestMusic.ro » Shaggy » Shaggy, Mohombi, Faydee, Costi - Habibi (I need Your love) (videoclip nou)

Shaggy, Mohombi, Faydee, Costi - Habibi (I need Your love) (videoclip nou)


Shaggy, Mohombi, Faydee si Costi Ionita au dat o mega-petrecere in Valencia, iar regizorul Florin Botea le-a fost alaturi pentru a importaliza momentele ce compun noul videoclip al celor patru - "Habibi (I need Your love)". Urmariti-l mai jos.

"Am facut demo-ul si m-am gandit: Hai sa i-l trimit lui Shaggy. Este un tip extraordinar. A zis: Super piesa! In trei zile am avut vocile. si m-am gandit sa mai fac o chestie foarte interesanta ca, pana la urma, muzica este pentru a exprima sentimente pozitive, de dragoste... si i-am trimis-o lui Mohombi. La fel, super reactie. Am primit vocile si ne-am trezit toti patru pe o piesa” a povestit Costi Ionita la Kiss FM saptamana trecuta, unde Faydee a si cantat live piesa.

In videoclip, cei patru apar inconjurati de o multime de domnisoare dragute, toate aduse special din Romania pentru filmarile videoclipului.

Shaggy, Mohombi, Faydee, Costi - Habibi (I need Your love) (videoclip)
Mai multe stiri despre: colaborari  videoclipuri 2014  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 22 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram