BestMusic.ro » Shakira » De ziua ei, Shakira a facut cadou o scoala

De ziua ei, Shakira a facut cadou o scoala

De ziua ei, Shakira a facut cadou o scoala

In timp ce multi artisti isi sarbatoresc ziua de nastere dand petreceri fastuoase, Shakira a preferat sa fie inconjurata de copiii din orasul natal, pentru care a deschis o scoala nou-nouta.

Luni, pe 2 februarie, cantareata a implinit 32 de ani. Cu aceasta ocazie, ea a poposit in Baranquilla, orasul in care s-a nascut, pentru a inaugura o scoala, la care sa poata invata copiii defavorizati din cartierele marginase.

Printre cei prezenti la inaugurare s-au numarat Presedintele Columbiei, Alvaro Uribe si primarul din Baranquilla, Alex Char.

Scoala se numeste Pies Descalzos, la fel ca si fundatia pe care Shakira o prezida si va putea primi 1500 de elevi, multi dintre ei fiind afectati de conflictele civile din Columbia.

Nu este pentru prima data cand Shakira ii ajuta pe copii. Ea este ambasadoare UNICEF in Bangladesh si membra a asociatiei non-profit America Latina en Accion Solidaria, care initiaza tot felul de proiecte umanitare.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Shakira  aniversare  cadou  copii  scoala 
Publicat pe 04 Februarie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram