BestMusic.ro » Shakira » Shakira, premiata de Guvernul francez

Shakira, premiata de Guvernul francez

Shakira, premiata de Guvernul francez

Cantareata columbiana Shakira a fost recompensata de Guvernul Frantei cu Medalia Culturii, distinctie acordata pentru contributia pe care a adus-o in domeniul artelor frumoase.

Artista in varsta de 34 de ani a primit distinctia din mainile lui Frederic Mitterand, ministrul francez al Culturii. "Sunt atat de coplesita de faptul ca primesc aceasta onoare intr-o tara precum Franta, care a impartasit o mostenire culturala cu tot restul lumii", a spus cantareata.

Ceremonia a avut loc sambata, exact in ziua in care Shakira a participat si la gala premiilor muzicale NRJ, desfasurata la Cannes. La NRJ Awards, Shakira a primit un premiu de onoare.

In alta ordine de idei, Shakira este primul artist columbian care a primit o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame. "As vrea sa dedic aceasta distinctie comunitatii latine din SUA, o comunitate care munceste si viseaza, viseaza si munceste fara incetare, zi de zi, pentru a face ca aceasta tara sa devina una mai buna", declara cantareata anul trecut, cu prilejul acestui eveniment.

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: premiu  vedeta  franta  guvern  medalia culturii 
Publicat pe 01 Februarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram