BestMusic.ro » Shakira » Shakira  feat. Rihanna  - Can't Remember to Forget You (videoclip nou)

Shakira  feat. Rihanna  - Can't Remember to Forget You (videoclip nou)

Shakira  feat. Rihanna  - Can't Remember to Forget You (videoclip nou)

Fanii Shakirei si Rihannei au inceput de weekend minunat! Artistele lor favorite ne arata tot ce au mai bun in videoclipul "Can't Remember to Forget You", ce tocmai a aparut! Si stim cu totii ca au ce arata!

Shakira si Rihanna ne arata cele mai senzuale miscari si mangaieri, insa revedem si latura rock a lui Shak din perioada "Obsession", solista avand si cateva cadre in care bate la tobe si canta la chitara.

Colaborarea dintre cele doua este primul extras de pe cel de-al 10-lea album Shakira, "Shakira", ce va aparea pe 25 martie si va imbina pop-ul cu rock, folk, raggae si dance.

"Am realizat ca pe parcursul procesului de creatie a acestui material, am invatat multe despre mine. Desi nu mi-am dat seama de asta in momentele respective, toate directiile in care am inceput sa explorez in fazele initiale ale inregistrarilor m-au ajutat sa pavez drumul spre redescoperirea mea. Intr-un final am realizat ca intotdeanua voi fi cate putin din toate si nu am de ales. Cateodata sunt extrem de sensibila, cateodata energica, alteori visatoare si romantica si chiar melodramatica (spuneti-i sange caraibean). Dar intotdeauna autentica si sincera" a spus Shak despre acest material.

Revenind la videoclip, cum vi se pare?

Shakira feat. Rihanna - Can't Remember to Forget You (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014  muzica 2014  muzica ianuarie 2014 
Publicat pe 31 Ianuarie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu