BestMusic.ro » Shakira » Shakira vrea sa construiaca o scoala in Haiti

Shakira vrea sa construiaca o scoala in Haiti

Shakira vrea sa construiaca o scoala in Haiti

Shakira vrea sa le intinda o mana de ajutor locuitorilor din Haiti, grav afectati de cutremurul care a zguduit tara pe 12 ianuarie, asa ca se gandeste sa construiasca o scoala acolo.

Cantareata, cunoscuta si pentru actiunile sale caritabile, doreste sa le redea copiilor dreptul la educatie. Multe dintre scolile si institutiile haitiene s-au daramat in ziua dezastrului, iar cele care au ramas in picioare au fost transformate in centre pentru sinistrati.

Fundatia Shakirei, Pies Descalzos, s-a ascociat cu organizatia Architecture for Humanity, cu scopul de a construi in Haiti o noua scoala.

Shakira sustine ca tara are nevoie urgenta de ajutor, iar reconstructia ei nu se va intampla in viitorul apropiat.

`Cand ne educam copiii, intarim societatea, iar acum Haiti are nevoie de sprijinul nostru. Tara are nevoie de o reconstructie pe termen lung. Din acest motiv, dam o mana de ajutor pentru construirea unei scoli si pentru a le darui copiilor afectati de acest dezastru sansa la educatie`, a scris Shakira.

Pe langa acest proiect pe care vrea sa-l duca la indeplinire, Shakira va participa si la teledonul organziat in aceasta seara (22 ianuarie) - Hope For Haiti, in incercarea de a strange bani pentru populatia insulei.
Mai multe stiri despre: Shakira  cutremur  haiti  scoli 
Publicat pe 22 Ianuarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram