BestMusic.ro » Shakira » Smiley si Bosquito deschid concertul Shakirei

Smiley si Bosquito deschid concertul Shakirei

Smiley si Bosquito deschid concertul Shakirei

Smiley si Bosquito vor canta in deschiderea concertului pe care Shakira il va sustine pe data de 7 mai in Piata Constitutiei din Bucuresti, anunta organizatorii.

Dupa o perioada de pauza, Radu Almasan s-a intors recent in Romania, a alaturi de colegii sai din noul proiect muzical pe care artistul l-a demarat in Los Angeles, Statele Unite.

Odata reintors acasa, alaturi de lucrul cu noua trupa, Radu a inceput sa compuna din nou in limba romana, ceea ce a condus firesc la noi piese sub numele Bosquito.

Astfel, trupa revine in atentia publicului cu un show special pe care il va prezenta publicului roman chiar pe 7 mai, in Piata Constitutiei.

Shakira va concerta la Bucuresti in cadrul turneului "The Sun Comes Out” .

Biletele pot fi achizitionate online, de pe myticket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si The Ark (Uranus 150), la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip - 280 de lei, gazon A - 180 de lei si gazon B - 120 de lei.
Mai multe stiri despre: concerte 2011  shakira bucuresti  shakira romania  bilete shakira bucuresti 
Publicat pe 26 Aprilie 2011 , de romania bestmusic

Adauga un comentariu