BestMusic.ro » Shania Twain »  Shania Twain: "Am crezut ca nu voi putea sa cant"

 Shania Twain: "Am crezut ca nu voi putea sa cant"


Shania Twain era convinsa de faptul ca nu va mai putea cante dupa ce a fost diagnosticata cu o boala misterioasa. Artista in varsta de 49 de ani a fost diagnosticata in urma cu cinci ani cu "dysphonia", o boala care nu ii permitea sa scoata niciun sunet.

Din aceasta cauza, Shania nu a putut sa cante o lunga perioada si a fost inspaimantata de gandul ca o va mai putea face vreodata.

"A fost o perioada foarte grea pentru mine. Am crezut cu tarie ca nu voi mai putea canta vreodata. Nu era o problema a corzilor vocale, ceea ce era foarte frustrant. Pentru ca, daca era o problema de acest gen, se rezolva totul cu o operatie, iar apoi puteam sa ma intorc din nou pe scena.", a spus ea pentru Entertainment Weekly.

Shania a fost rezidenta in Las Vegas, la Caesar`s Palace, iar ultimele doua show-uri au avut loc in decembrie anul trecut.

Acum, artista de muzica country are in plan sa plece in ultimul turneu din cariera sa. Ea a mai declarat ca lansarea urmatorului album pentru care lucreaza in prezent, ar putea fi amanata din cauza concertelor pe care urmeaza sa le sustina.
Mai multe stiri despre: probleme de sanatate  corzi vocale 
Publicat pe 27 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram