BestMusic.ro » Shawn Mendes »  Shawn Mendes a lansat melodia "It'll be okay"

 Shawn Mendes a lansat melodia "It'll be okay"

 Shawn Mendes a lansat melodia "It'll be okay"

Shawn Mendes a lansat track-ul "It'll be okay", o balada inspirata de o despartire in iubire.

Cantecul marcheaza, de asemenea, prima lansare solo a lui Mendes de la cel de-al patrulea album de studio, "Wonder", care a aparut in urma cu un an, pe 4 decembrie 2020, si a ajuns pe primul loc in Billboard 200.

"Simt ca in ultima perioada nu am mai fost la fel de conectat cu voi. Imi este dor de voi si sper ca o sa va placa noua piesa”, a declarat Shawn Mendes pe pagina lui de Instagram.

Dupa doua saptamani de la anuntul despartirii de Camila Cabello, artistul in varsta de 23 de ani lanseaza piesa "It’ll Be Okay”. Cei doi au declarat intr-un comunicat comun ca vor ramane "cei mai buni prieteni”. Shawn si Camila au lansat doua piese impreuna: "Seorita”, care a aparut in 2019 si a ajuns pe primul loc in Billboard Hot 100, dar si "I Know What You Did Last Summer”, de pe albumul de debut al lui Mendes, "Handwritten”, lansat in 2015.

Shawn Mendes a anuntat noul turneu global, "Wonder”, care va incepe in anul 2022. Artistul va fi insotit de King Princess, Dermot Kennedy si Tate McRae pe parcursul a 64 de show-uri. Turneul va incepe pe 14 martie 2022 in Copenhaga, Danemarca si se va termina pe 27 iunie 2022 in Portland, Oregon.
Publicat pe 03 Decembrie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram