BestMusic.ro » Shuffled Existence » Shuffled Existence, Aeon Blank si Fractures canta la lansarea Decat o Revista #8 in Control

Shuffled Existence, Aeon Blank si Fractures canta la lansarea Decat o Revista #8 in Control

Shuffled Existence, Aeon Blank si Fractures canta la lansarea Decat o Revista #8 in Control

Marti, 24 aprilie, de la ora 20.00, Control gazduieste lansarea Decat o Revista #8 - Primavara. Va fi un eveniment cu note de innoire, cu citiri din revista si concerte din noul nou val al muzicii autohtone: Shuffled Existence, Aeon Blank si Fractures.

Intrarea este libera. Revista va avea pretul promotional de 20 de lei.

DoR #8 vorbeste despre realitati alternative si oamenii care le intrupeaza. 2012 a inceput haotic, cu proteste de strada, paralizie hibernala, schimbare de guvern. Nu stim exact cine suntem si unde vrem sa ajungem, dar e limpede ca fiecare s-a saturat de ceva. Solutii nu prea sunt si asta pentru ca epoca solutiilor universale a apus.

Pe tripla coperta avem trei femei care, intr-un fel sau altul, au scurtcircuitat modelul "asa am facut pana acum” si propun solutii proprii. Ada Milea a cantat si-a protestat pana cand a decis ca vrea mai degraba sa creeze ceva – nici teatru, nici muzica – prin care sa dea mai departe ce o face pe ea fericita. Si-a gasit o alternativa la alternativa si probabil nu se va opri aici. Ana Banica si-a gasit menirea de cetatean prin arta si activism, evitand siguranta unei slujbe de la noua la cinci. Lucia Maria Popescu a postat pe YouTube clipuri in care canta pe balcon coveruri dupa The MOOoD, iar astazi e o viitoare voce importanta.

Tot in DoR #8 gasesti un eseu scris de o femeie care traieste intr-un regiment de ultrasi, un pictorial cu noul nou val al filmului romanesc si povestea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Bucurestiului.

www.decatorevista.ro
Mai multe stiri despre: lansare decat o revista 
Publicat pe 23 Aprilie 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu