BestMusic.ro » Shuffled Existence » Finalistii Imagine Romania 2012

Finalistii Imagine Romania 2012

Finalistii Imagine Romania 2012

Pe 19 si 26 mai, Sibiul si Bucurestiul au fosta gazdele a 18 trupe din toata tara care s-au calificat la preslectiile Festivalului Imagine Romania 2012. Desi, n-au lipsit emotiile, pasiunea pentru muzica a apus stapanire pe tinerii muzicieni care, in apluzele prietenilor si fanilor, au facut un adevarat show in Oldies Pub (Sibiu) si Club Fabrica (Bucuresti).

Misiunea grea a fost ce a juriului format din cantareata si compozitoarea Crina Mardare, Andrei Oltean de la formatiile Oldiz Bend si Blackstar, dirijorul Costin Grigore, compozitorul si dirijorul Ionel Tudor si Florin Barbu de la formatia Partizan care a trebuit sa evalueze fiecare trupa. Singurii care au plecat fara emotii de la preselectii au fost castigatorii concursului de popularitate: tanarul tobosar Flavius Hosu si baietii din trupa Wilder!

In urma preselectiilor au fost alese cele 4 trupe care merg mai departe in finala nationala, ce va avea loc in cadrul Festivalului Imagine, 13-15 septembrie 2012, Sibiu, si acestea sunt :
Shuffled Existence - Bucuresti
Magnum Opus
- Bucuresti
Alex Petre & Gara Band
- Sibiu
D'Eagle
- Suceava

Pop, rock, folk, sau… toate la un loc! Festivalul Imagine este o competitie internationala pentru toate stilurile de muzica, adresata tinerilor intre 12 si 20 de ani! Anul acesta Romania, va gazdui finala internationala unde trupa Mute, castigatoarea Festivalului Imagine Romania 2011, va concura alaturi de 8 trupe castigatoare ale Festivalului Imagine din celelalte ari organizatoare. Va asteptam in Piata Mica din Sibiu in 14 si 15 septembrie sa vedeti cele mai bune trupe tinere din Europa ale momentului!

Festivalul Imagine 2012 este organizat de Jeunesses Musicales Romania/Elite Art Club Unesco in colaborare cu Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a municipiului Sibiu, cu sprijinul Administratiei Fondului National Cultural.

Imagine este un proiect al Jeunesses Musicales International, cea mai veche si mare retea de organizatii nonguvernamentale din lume care lucreaza cu si pentru tineri muzicieni.
Mai multe stiri despre: festivaluri 2012  imagine romania 2012 
Publicat pe 05 Iunie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu