BestMusic.ro » Shuffled Existence » Formatia Shuffled Existence a castigat concursul byron Rock Your High School 2011

Formatia Shuffled Existence a castigat concursul byron Rock Your High School 2011

Formatia Shuffled Existence a castigat concursul byron Rock Your High School 2011

Finala live a concursului national byronRock Your High School 2011 a avut loc sambata, incepand cu ora 16:00, in clubul Fabrica din Bucuresti. Pe scena clubului au urcat 7 formatii din tara (A Blackout – Bistrita, Banish, Blue Pulse, Shuffled Existence, Sketch, Zephir – Bucuresti, Sideways – Piatra Neamt) care au evoluat vreme de 20 de minute fiecare in fata publicului si a juriului.

Juriul competitiei a fost alcatuit din Dan Byron (byron – voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (byron - clape, chitara acustica, voce), Costin Oprea (byron – chitara electrica), Dan Georgescu (byron – bass), Vlad Bolborea (byron – tobe), Mihai Dinu (Radio Guerrilla) si Bogdan Serban (Radio Guerrilla). In urma deliberarii juriului, care a luat in calcul calitatea interpretarii (tehnica instrumentala/vocala), coeziunea (lucrul in echipa), vibe-ul (energia transmisa) si prestatia scenica a trupelor participante, rezultatele au fost urmatoarele:Cea mai buna prezenta scenica:
Adela Ursachi (Shuffled Existence)

Cea mai buna voce:
Adela Ursachi (Shuffled Existence)

Cel mai bun chitarist:
Dan Stoica (Blue Pulse)

Cel mai bun bassist:
Tudor Rotarus (Blue Pulse)

Cel mai bun tobosar:
Nicoleta Neagu (Zephir)

Premiul de popularitate (votat online pe BestMusic.ro)
A Blackout

Premiul special Radio Guerrilla (aparitie la GuerriLIVE Radio Session):
Blue Pulse

Premiul II (premiu de la Philips)
Blue Pulse

Marele premiu (ore de studio la Moving Sounds Studios)

Shuffled Existence


In continuarea evenimentului au sustinut un concert cei de la trupa Mute, castigatorii premiului Philips la editia de anul trecut, si cei de la trupa byron, organizatorii concursului.

Castigatorii competitiei, cei de la Shuffled Existence, vor canta de asemenea in cadrul petrecerii aniversare byron - 5 ani care va avea loc pe 30 noiembrie la Atelierul de Productie din Bucuresti.

Multumim tuturor participantilor, va dorim mult succes si ne vedem la anul!

byron - Rock Your High School este un concurs organizat de byron Management cu sprijinul sponsorilor Moving Sounds Studios si Philips. Scopul sau este sustinerea si promovarea trupelor de muzica alcatuite din liceeni.
Mai multe stiri despre: competitii 
Publicat pe 21 Noiembrie 2011 , de Chaos

Adauga un comentariu