BestMusic.ro » Sia » Sia renunta la muzica pentru... 

Sia renunta la muzica pentru... 


Sia a dezvaluit de curand planurile sale pentru viitorul apropiat. Artista va regiza un film care o va avea in rolul principal pe Maddie Ziegler, cunoscuta dansatoare din clipurile "Chandelier", "Elastic Heart" si "Big Girls Cry".

Se pare ca Sia a scris deja scenariul pentru acest film cu ajutorul copiilor autorului Dalles Clayton. Filmul se va numi "Sister",iar scenariul are la baza o scurta poveste scrisa de Sia in urma cu opt ani.

"Imi era rusine sa spune oamenilor ca vreau sa fac un film. Dar anul trecut am regizat clipul piesei 'Chandelier' si mi-am dat seama ca sunt destul de buna la asta, asa ca am prins putin curaj", a declarat ea pentru The Hollywood Reporter in timpul Festivalului de Film de la Venetia.

Sia si-a facut debutul in regie anul trecut cand a regizat "Chandelier", dar si "Big Girls Cry". De asemenea, ea a fact parte din echipa care a regizat clipul controversat "Elastic Heart" care ii are in rolurile principale de Maddie Ziegler si Shia LaBeouf.
Mai multe stiri despre: filme  regizor 
Publicat pe 08 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram