BestMusic.ro » Silviu Pasca » Descopera 'Galaxia' lui Silviu Pasca

Descopera 'Galaxia' lui Silviu Pasca

Descopera 'Galaxia' lui Silviu Pasca

Chiar si fara mantia de "supererou”, Silviu Pasca ne indeamna sa ascultam cel mai recent single al sau - "Galaxia” - si sa ne lasam imaginatia sa zboare spre o alta lume. A fost o calatorie de mai bine de doi ani pentru ca piesa sa ajunga la varianta finala si sa sune "foarte adevarat, si spun adevarat cel putin pentru felul in care mi-as dori eu sa imi sune muzica”, a declarat Silviu.

Piesa a fost compusa de Serban Cazan, Marius Pop, Vlad Popescu, Andrei Maria (Smiley), Vlad Munteanu si Lucian Nagy, iar la text au contribuit Vlad Popescu, Ioana Sihota, Vlad Munteanu, Andrei Maria (Smiley) si Silviu Pasca.

"Imi amintesc cum am intrat in studio in timp ce Jazzy Jo si Vlad Popescu lucrau pe prima varianta a acestei piese, piesa care a plecat, de fapt, de la o idee a lui Marius Pop, ale carui chitari si backing vocals originale au ramas inca pe track, si mi-am zis, regasindu-ma intr-un moment al vietii mele in care empatizam intr-un mare fel cu subiectul piesei, faptul ca trebuie sa o cant eu...neaparat! Am tras un ghid, a sunat bine si asa a luat o forma concreta acest cantec”, a spus Silviu Pasca despre noul sau single.

Clipul, realizat de Dragos Dumistracel (DumiArts), forteaza barierele intre fantezie si realitate si prezinta viata unui personaj incomplet, care stie, intelege si incearca sa faca pace cu faptul ca a pierdut ceva ce nu are cum sa mai gaseasca.

Este artist si posesorul unei barbi generoase. Toata lumea de pe Instagram si Facebook il recunoaste ca fiind Baiatu’ ala cu barba mare.

Face super show-uri atunci cand urca pe scena si e mereu deschis la provocari. E cunoscut si apreciat pentru vocea sa puternica, optimismul si usurinta cu care abordeaza diferite genuri muzicale (hip-hop, R&B, pop, pop-rock sau muzica electronica).

E indragostit de a lui "Vera” si de aceea s-a hotarat sa devina un "Supererou”, pentru a-i aduce toata "Galaxia” la picioare. In paralel, Silviu Pasca este implicat intr-un proiect de muzica electronica - Are You Anywhere - alaturi de care va lansa anul acesta un prim album numit "Recollection”.

--

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din Romania si, totodata, un brand important pe piata muzicala internationala. Astazi, cel putin 25 % din Top 100 cele mai populare piese romanesti poarta semnatura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Cabron sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie.
Publicat pe 18 Mai 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu