BestMusic.ro » Silviu Pasca » Silviu Pasca - Crazy MTFKR (videoclip nou)

Silviu Pasca - Crazy MTFKR (videoclip nou)

Silviu Pasca - Crazy MTFKR (videoclip nou)

Silviu Pasca ne propune un single exploziv, care nu se incadreaza in niciun tipar: "Crazy MTFKR”. E un indemn sa privim lucrurile altfel. O provocare sa gandim outside the box.

"Crazy MTFKR este un single care nu se incadreaza in niciun curent muzical autohton, in definitiv nici nu am urmarit acest lucru, am convenit sa facem o piesa asa cum simtim noi si sa ii dam drumul in lume”, spune artistul.

Single-ul a fost produs in studiourile HaHaHa Production. Muzica este compusa de echipa de producatori: Smiley, Constantin Bodea, Lucian Tudor Naste, Dorian si Alexandru Corlan, iar versurile au fost scrise de Silviu Pasca in colaborare cu Smiley, Dorian si Mike Obinna Chigbundu.

Videoclipul este o productie HaHaHa Video Production, iar regia a fost realizata de Ionut Trandafir (Trandafilm). Colorat, cu multe elemente satirice, pare desprins din cartile de benzi desenate. Transforma realitatea, conturand o lume in care fiecare dintre noi poate deveni un supererou.

Silviu Pasca este un artist cunoscut pe piata muzicala romaneasca pentru vocea sa puternica, optimismul debordant si lejeritatea cu care abordeaza diferite genuri muzicale (hip-hop, R&B, pop sau pop-rock). i-a descoperit adevarata pasiune pentru muzica mergand alaturi de prietenii sai in cluburile de karaoke din Timisoara.

Notorietatea a castigat-o in cel de-al doilea sezon de la ”Vocea Romaniei”, in echipa Smiley. i-a urmat antrenorul la HaHaHa Production, iar in 2013 a lansat, in colaborare cu Feli, piesa "Prima piatra”. In paralel, a adunat o gasca de instrumentisti foarte talentati si a pus bazele proiectului "The Guy”.

"Baiatu’ ala cu barba mare”, cum il stiu apropiatii, se afla astazi in fata unui moment mult asteptat – lansarea single-ul "Crazy MTFKR” si asa cum spune si artistul: "Pentru lucrurile in care-ti pui tot ceea ce ai, asteptarea este mai mult decat justificata, iar rezultatul binemeritat”.

Silviu Pasca - Crazy MTFKR (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 27 Noiembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu