BestMusic.ro » Silviu Pasca » Silviu Pasca (Vocea Romaniei) si The Marker lanseaza o piesa impreuna (poze din studio)

Silviu Pasca (Vocea Romaniei) si The Marker lanseaza o piesa impreuna (poze din studio)


Silviu Pasca din echipa lui Smiley de la Vocea Romaniei va lansa o piesa alaturi de baietii de la The Marker, conform paginilor de Facebook ale artistilor. Concurentul va fi invitat, se pare, pe o piesa a trupei ce o acompaniaza pe Inna in live-urile sale. Sa fie asta un semn ca avem parte de un nou nume in echipa Global Music Management?

"The Marker introducing The Guy !! Wondermakers , beat crushers , vibe bringers !! O sa fie o mare nebunie ceea ce prinde contur aici!! ;) boooo-yaaaah !! ;)" a scris Silviu Pasca pe Facebook", adaugand in aceeasi zi un alt mesaj: "The Marker feat. The Guy .. Soon !! Magic in the making.... ;) de abia astept sa fiti la fel de incantati ca si mine !! ;)".

Un aceeasi zi, si baietii de la The Marker au postat o fotografie din studioul de la Brasov, in care solistul Paul Mates apare alaturi de Silviu Pasca, impreuna cu descrierea: "The Marker + Silviu Pasca | The Guy in studio!"

In acelasi timp, fostul participant la Vocea Romaniei lucreaza si alaturi de Smiley.

Cum Silviu a fost printre concurentii care ne-au atras cel mai mult atentia la VR, vestea ne-a starnit curiozitatea si abia asteptam sa auzim rap-ul lui alaturat chitarelor si tobelor din The Marker.

Voi ce ziceti? Fac The Marker si Silviu Pasca o echipa buna?
Mai multe stiri despre: colaborari 
Publicat pe 24 Ianuarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram