BestMusic.ro » Simple Minds » Simple Minds concerteaza in decembrie la Bucuresti

Simple Minds concerteaza in decembrie la Bucuresti

Simple Minds concerteaza in decembrie la Bucuresti

Concertul Simple Minds din Bucuresti, care ar fi trebuit sa aiba loc la Sala Palatului din Bucuresti, pe 20 noiembrie 2009, a fost reprogramat pentru data de 15 decembrie 2009.

Concertul va avea loc la Sala Polivalenta din Capitala de la ora 20.00 si face parte din turneul de promovare al ultimului album semnat Simple Minds, `Grafitti Soul`.

Biletele pentru concertul Simple Minds se pot achizitiona prin Eventim din reteaua magazinelor Germanos, magazinele Vodafone, Sala Palatului si Librariile Carturesti. De asemenea, biletele se pot cumpara online, accesand eventim.ro, bilete.ro sau blt.ro

Pana in data de 29 noiembrie inclusiv, biletele vor avea un pret special de 190 lei, respectiv 130 lei, in functie de pozitionarea in sala.

Incepand cu data de 30 noiembrie, biletele vor putea fi achizitionate la pretul de 220 lei, respectiv 150 lei.

Biletele cumparate pentru concertul programat initial pentru data de 20 noimebrie se pot schimba la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate, iar diferenta de pret va fi restituita, acolo unde este cazul.

Graffiti Soul este cel de-al 15-lea album de studio al trupei Simple Minds. Cu un sound contemporan, dar in acelasi timp pastrand elementele caracteristice care au definit Simple Minds de-a lungul anilor, Graffiti Soul a urcat pe locul zece in topul albumelor din Marea Britanie si pe locul 9 in European Top 100 Album Chart.

Cu un sound inconfundabil pop-rock si spectacole live pe masura, cei de la Simple Minds vor canta pentru prima oara in Bucuresti, in cadrul unui concert oferit de Magic FM si organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram.

Repertoriul trupei va cuprinde atat hit-urile internationale, ca `Don't You (Forget About Me)`, `Alive and Kicking`, `Hypnotized`, `Mandela Day` sau `Belfast Child`, cat si materiale de pe noul album.

Sursa: Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: sala polivalenta  Simple Minds  concerte reprogramate 
Publicat pe 10 Noiembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram