BestMusic.ro » Sistem » Sistem, primele impresii de pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2009

Sistem, primele impresii de pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2009

Sistem, primele impresii de pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2009

Sistem a inceput repetitiile pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2009. Pentru aceasta editie, Zoli, Robi, Cici, Phlo si Nashu au pregatit un program cu toate ingredientele unui show memorabil: piese reorchestrate, o piesa compusa special, un show de lasere incendiar, coveruri, efectele speciale, alta cosmetizare a instrumentelor, un set de butoaie noi...

Chiar daca prima repetitie a fost pe ploaie, totul a decurs conform programului.

"Suntem familiarizati cu Cerbul de Aur. Am mai fost aici in 2004 si 2005, iar la Noptile Albe am participat aproape in fiecare an. Insa, de la an la an, se observa un progres. Scena e cea mai mare, iar conditiile tehnice sunt cele mai bune oferite artistilor romani la un mare festival”, spune Zoli.

Sistem va deschide serile de concurs din 2, 3 si 4 septembrie. Si, pentru a fi in ton cu fiecare seara tematica – evergreen, rock, pop - trupa a pregatit un program de coveruri pe care nu l-a mai cantat niciodata.

Cerbul de Aur 2009 va reuni 25 de concurenti din 18 tari. Vedetele internationale invitate la Brasov sunt: Hot Chocolate, Steve Vai si Tiziano Ferro. Pe scena Cerbului de Aur vor mai sustine recitaluri trupe si artisti romani de mare valoare: Sistem, Directia 5, Vama, Holograf si Loredana.

Sursa: TVR

Sistem

Sistem, repetitii Cerb
Mai multe stiri despre: Sistem  Brasov  Cerbul de Aur 2009  impresii  Piata Sfatului 
Publicat pe 31 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram