BestMusic.ro » Sisu si Puya (La Familia) » Artistii Global Records pe scena UNTOLD Festival: Vlad Lucan, The Motans, Lucia si La Familia

Artistii Global Records pe scena UNTOLD Festival: Vlad Lucan, The Motans, Lucia si La Familia

Artistii Global Records pe scena UNTOLD Festival: Vlad Lucan, The Motans, Lucia si La Familia

Festivalul UNTOLD aduna sute de mii de oameni din toata tara la Cluj, pentru a urmari show-urile celor mai cool artisti ai momentului, DJ cunoscuti in toata lumea.

Artistii Global Records vor fi prezenti si anul acesta. Vlad Lucan va deschide astazi cea de-a doua zi de festival la Main Stage, iar Lucia va canta la scena Forest, alaturi de Muse Quartet.

Vlad Lucan a lucrat cu INNA pentru "Diggy Down”, "Tot mai sus” – Guess Who si Marius Moga, "Manifest” – Guess Who, Lukone "Electronic Symphony”. In ceea ce priveste producatorii si compozitorii cu care a colaborat – Thomas Troelsen, Sam Martin, Breyan Isaac, Bryn Christopher, Corey Chorus, Tom Aspaul.

Vlad Lucan a lansat piesa "Reverse” la Axtone, casa de discuri al lui Axwell, DJ care a fost ieri pe scena mare de la UNTOLD.

Vlad Lucan - Reverse

https://soundcloud.com/axtonemusic/vlad-lucan-reverse-2

Vlad Lucan - Reverse

https://www.youtube.com/watch?v=xy9t9xq9oBM

Axtone este una dintre cele mai exclusiviste case de discuri de muzica dance din lume, fiecare dintre lansari fiind alese de Axwell personal.

"Reverse” a fost difuzata prima oara de catre Steve Angello (Swedish House Mafia) la BBC Radio 1 in emisiunea lui.

Productiile lui Vlad au fost sustinute de bloguri ca EDMSauce, EDM.com, WeRaveYou sau de canale de YouTube ca Proximity - https://www.youtube.com/watch?v=jcVfnfuFToY

Vlad Lucan a fost si la Main Stage la prima editie Neversea.

Lucia este cunoscuta publicului din Romania datorita single-ului "Silence”, dar si celor care au urmat "Me Over You”, "Yours”, "Make-up Song”.

Povestea Luciei incepe in 2011, pe micul balcon din apartamentul parintilor ei, cu o chitara, o camera digitala si o puternica dorinta de a fi remarcata de trupa ei preferata de la noi – The MOOoD. Avea sa inregistreze un cover, nimic deosebit, fara efecte speciale, urmand sa-l publice pe pagina lor de Facebook. Ei aveau sa-l aprecieze si asta urma sa fie tot. Lucia nu avea sa se dea batuta, insa, asa ca la cateva luni distanta a mai facut o incercare, putin diferita; acelasi balcon, aceeasi camera, dar de data asta cu o clapa in loc de chitara. Urma sa inregistreze un cover dupa "Silence” si sa-l puna pe pagina lor de Facebook, iar lor avea sa le placa la nebunie, insistand sa filmeze un videoclip pentru el. Un clip cu nimic deosebit, fara efecte speciale, dar care avea sa devina viral in toata lumea strangand peste un milion de vizualizari in doar cateva luni.

Au urmat un contract cu Global Records, noi piese si noi concerte, debutul live avand loc la editia din 2012 a SummerWell pe o scena amenajata special pentru ea. De atunci, cu fiecare concert si fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului sau stil indie/pop si la punerea pe picioare a unui sound propriu.

La Familia va urca pe scena Alchemy de la UNTOLD duminica 6 august.

La 11 ani de la lansarea ultimului album lansat sub titulatura "La Familia”, trupa bucuresteana de hip-hop vine cu noul album "Codul bunelor maniere".

"La Familia” s-a format ca trupa in 1996. Cei doi membri Dragos "Puya” Gardescu si Tudor Sisu, au avut o ascensiune rapida, cucerind publicul din Romania prin atitudine si stilul lor original de a face muzica.

Albume ca "Nicaieri nu-i ca acasa”, "Bine ai venit in paradis” sau "Familiarizeaza-te” le-au adus aprecierea fanilor si criticilor de gen, "La Familia” devenind un punct de referinta in Hip-Hop-ul romanesc.

The Motans vor urca pe scena Forest de la UNTOLD, duminica 6 august.

The Motans a luat nastere in Chisinau in septembrie 2015. Acest proiect a fost creat de Denis Roabes, cel care compune, scrie versuri.

The Motans a aparut din necesitatea de a crea ceva special, din dorinta de a reda o muzica diferita care transmite emotii, stari.

Denis face muzica din pasiune, nu are studii muzicale de specialitate, dar canta la chitara de peste 10 ani.

Muzica The Motans se incadreaza in stilul muzical denumit de catre artist "rhythm and soul”.

Single-ul "Versus” a fost imediat apreciat de oameni pe YouTube, iar colaborarea cu Delia pentru "Weekend” a fost pe locul 1 pe radio si televiziunile muzicale din Romania.

Global Records este partener special al UNTOLD si Neversea Festival.

Anul trecut, festivalul UNTOLD a fost deschis de INNA printr-un super show live full band la Main Stage si alti artisti Global Records au inceput petrecerea la scena din Piata Unirii din Cluj (Antonia, Carla’s Dreams, Vanotek, Yanka, Radu).

Global Records, casa de discuri si agentie de influencers, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.
Publicat pe 04 August 2017 de BestMusic.ro