BestMusic.ro » Sisu si Puya (La Familia) » La Familia a lansat piesa 'Demonii' in colaborare cu Marius Feder si Mahia Beldo

La Familia a lansat piesa 'Demonii' in colaborare cu Marius Feder si Mahia Beldo

La Familia a lansat piesa 'Demonii' in colaborare cu Marius Feder si Mahia Beldo

Sisu si Puya revin cu o noua piesa, intitulata "Demonii", la care au colaborat cu Marius Feder si Mahia Beldo. SIngle-ul poate fi ascultat mai jos.

Baietii pregatesc un arsenal intreg de piese atat vechi, ca si noi, deoarecevor sustine unul dintre cele mai importante concerte ale lor: Insula Artelor din Parcul IOR se va transforma pe 9 iunie in insula La Familia in cadrul unui concert in care Sisu si Puya aniverseaza 20 de ani de activitate si 10 ani de cand au recastigat in instanta numele "La Familia"!

Pentru acest concert biletele sunt disponibile pe iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Publicat pe 26 Mai 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu