BestMusic.ro » Sisu si Puya (La Familia) » La Familia povesteste cum a fost la Untold 2017

La Familia povesteste cum a fost la Untold 2017

La Familia povesteste cum a fost la Untold 2017

Toata lumea stie cum e atmosfera de concert. Aplauze, scandari, maini ridicate. La Untold 2017, concertul a fost 2 in 1: La Familia si publicul La Familia. Poate asa ar fi trebuit sa apara si pe afis: La Familia feat. publicul.

Daca Untold a adunat ascultatori din toate genurile muzicale, atunci felia de public de duminica seara, intre 20:30 si 21:30 a fost una care, dupa cum spun baietii, le da energia sa treaca peste probleme.

Au fost piese vechi, din care cei prezenti au cantat vers cu vers. Piesa "In realitate" a curs in acelasi stil. "Probleme de familie" a fost acompaniata de blitz-urile telefoanelor - circa 8.000, mai exact, potrivit organizatorilor. Toata lumea a fost atat de atenta la concert, incat nici glezna proaspat luxata a lui Sisu nu l-a oprit. Dupa show, Sisu a explicat de ce: "Desi era sa imi rup piciorul, am fost cel mai fericit si am cautat sa fiu la inaltimea publicului".

Cat despre Puya... "Unul dintre artistii pe care ii pandeam cand eram pusti sa apara la 2 noaptea la YO MTV RAPS, Jeru The Damaja a facut warm-up pentru intrarea noastra....Cand a incheiat, l-am oprit si i-am zis: Salut! Te stiu din anii '90 de la MTV RAPS. Eu sunt pustiul ala din cealalta parte a televizorului... A ras si mi-a strans mana".

Publicat pe 08 August 2017 de BestMusic.ro