BestMusic.ro » Skrillex » Skrillex, dat in judecata de o fana

Skrillex, dat in judecata de o fana


O fana s-a hotarat sa-l dea in judecata pe Skrillex in urma unui stage-dive esuat in urma caruia DJ-ul a aterizat pe ea si i-a provocat probleme de sanatate ulterior, scrie TMZ. Publicatia a intrat si in posesia filmarii de la concertul respectiv, din care, insa, nu se vede ca ar fi existat vreun accident.

Skrillex, cunoscut pentru sesiunile de stage-diving devenite deja obisnuite in concertele sale, a sarit pe public la un show din Los Angeles in februarie 2012, si a aterizat in capul lui Jennifer Fraissl si a lovit-o puternic, ceea ce a dus si la un atac ulterior suferit de victima.

Pe langa actiunea impotriva lui Skrillex, pentru care a inceput deja demersurile, Fraissl da in judecata si Belasco, locul in care a avut loc evenimentul, pentru ca nu l-a oprit pe producator sa se arunce de pe scena.

Daca tot vorbim de Skrillex si concertele sale nebune, il puteti vedea live la Exit Festival in Serbia si la Sziget in Ungaria, unde a fost confirmat in urma cu foarte putin timp.
Mai multe stiri despre: procese  stage dive  fail 
Publicat pe 11 Februarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram