BestMusic.ro » Slash » Program si reguli de acces pentru concertul SLASH ft. Myles Kennedy And The Conspirators 

Program si reguli de acces pentru concertul SLASH ft. Myles Kennedy And The Conspirators 


Celebrul chitarist american SLASH, impreuna cu vocalistul Myles Kennedy si trupa The Conspirators vor concerta in Romania, duminica, 28 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Publicul va avea acces in spatiul de concert incepand cu ora 19.00. De la ora 20:00 trupa RoadKillSoda, cea mai de seama reprezentanta a stoner rock-ului romanesc, va incalzi atmosfera cu un show unic, iar la ora 20:20, vor urca pe scena britanicii de la Raven Eye.

SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators isi vor incepe show-ul incendiar de la ora 21:30.

In ceea ce priveste regulile de acces la eveniment, urmatoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. In caz de vreme nefavorabila, publicul este rugat sa vina la concert cu pelerine de ploaie.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

Publicul este rugat sa pastreze permanent asupra lor biletele.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim sau online pe www.eventim.ro la urmatoarele categorii de preturi:

Biletele "in picioare” sunt limitate la 2600 din considerente de confort si siguranta si pot fi achizitionate la pretul de 180 de lei. Locurile din tribuna sunt disponibile la preturile de 200 si 300 de lei, in functie de sector, categoria de 120 de lei fiind epuizata.

Acestea sunt disponibile in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro

SLASH ft. Myles Kennedy and The Conspirators la Arenele Romane este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de ROCK FM.
Mai multe stiri despre: concerte 2015  program concerte  reguli acces 
Publicat pe 26 Iunie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram