BestMusic.ro » Slash » Slash, agresat de un fan pe scena (video)

Slash, agresat de un fan pe scena (video)


Slash, unul dintre cei mai celebri chitaristi din lume, a fost agresat de un fan in timpul unui concert sustinut la Milano.

Incidentul a avut loc pe 10 iunie. In timp ce se pregatea sa inceapa celebrul solo de pe piesa Sweet Child O’ Mine, artistul a fost impins de pe scena de un barbat dezbracat pana la brau.

Din fericire, Slash si-a pastrat echilibrul (atat cat a putut) si n-a cazut de pe scena. Din nefericire, cea mai avariata in urma atacului a iesit chitara artistului.

`Barbatul care m-a impins nu a reusit sa ma doboare, dar mi-a distrus sarmana chitara. In fine, a fost un show rock pe cinste`, a scris Slash pe Facebook.

Nu este pentru prima data cand artistii cad victime unor fanatici. In toamna lui 2008, chitaristul Oasis, Noel Gallagher, a fost impins de pe scena de un necunoscut. In cazul sau, atacul s-a finalizat cu o internare in spital.

In urma cu cativ ani, si Robbie Williams a fost tinta fanaticilor. Cantaretul a cazut peste spectatori, dupa ce a fost impins de un barbat.

Vezi si: Cei mai turbulenti fani de concert

Slash, atacat pe scena de un necunsocut pe www.playmymusic.ro
Mai multe stiri despre: incidente 
Publicat pe 16 Iunie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram