BestMusic.ro » Slash » Slash despre revenirea in Guns N` Roses: "Cred ca ar putea fi amuzant la un moment dat"

Slash despre revenirea in Guns N` Roses: "Cred ca ar putea fi amuzant la un moment dat"

Slash despre revenirea in Guns N` Roses: "Cred ca ar putea fi amuzant la un moment dat"

Chitaristul a dezvaluit faptul ca tensiunea care exista intre el si Axl Rose a disparut. Slash a discutat recent depsre posibilitatea de a se reintoarce in trupa care l-a facut celebru in toata lumea.

Chitaristul a parasit trupa Gun N` Roses in 1996. A format trupa Velvet Revolver, dar cel mai recent album lansat este "World With Fire" cu Myles and The Conspirators, in septembrie 2014.

"A fost unul dintre acele lucruri despre care toata lumea a vorbit in ultimii 18-19 ani. Nu mai avem acele probleme. Nu este o controversa, este ceva care a fost perpetuat de media mai mult decat orice. Trebuie sa fiu atenr la ce spun aici. Adica, daca toata lumea si-ar dori sa o face pentru motivele corecte, cred ca fanii ar fi incantati. Eu cred ca ar fi amuzant la un moment dat sa incercam acest lucru. Niciodata sa nu spui niciodata", a declarat Slash pentru CBS News.

Chitaristul a mai spus ca desi el si Axl nu au mai vorbit de o lunga perioada de vreme, tensiunea dintre ei nu mai exista.
Mai multe stiri despre: revenire  reunire  reveniri 2015 
Publicat pe 08 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram