BestMusic.ro » Slipknot »  Jim Root a inceput sa compuna piese pentru viitorul album Slipknot

 Jim Root a inceput sa compuna piese pentru viitorul album Slipknot

 Jim Root a inceput sa compuna piese pentru viitorul album Slipknot

In 2014, Slipknot a lansat albmul cu numarul cinci din cariera trupei, intitulat "The Gray Chapter". "The Gray Chapter" a fost lansat dupa o pauza discografica de sase ani, dar acum Jim Root spune ca isi doreste sa existe un interval de timp mult mai scurt intre cele doua albume.

"Nu am fost capabili sa lansam doua albume "back-to-back" de la primul album si "Iowa". Am ajuns in punctul acelas in caariera in care trupa este in varf. Daca asteptam doi ani sau mai mult, cine stie daca vom reveni? Poate unii dintre noi vor dori sa compuna sau sa produca pentru alte trupe, sa accepte proiecte care le vor schimba prioritatile. Planuiesc tot ce e bine si ma astept la ce e mai rau. Am inceput sa scriu din nou. Sper ca noile piese sa fie incluse pe noul album Slipknot. Daca nu se va intampla acest lucru, voi face altceva cu ele.", a spus Root pentru Des Moines Register.

Recent, Corey Taylor a anuntat ca a scris cea de-a treia sa carte, "You`re Making Me Hate You: A Cantankerous Look At The Common Misconception That Humans Have Any Common Sense Left". Romanul va fi lansat via Ebury Press pe 11 iunie in Marea Britanie si pe 7 iulie in Statele Unite.
Mai multe stiri despre: album nou  piese compuse 
Publicat pe 06 Mai 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu