BestMusic.ro » Slipknot »  Documentarul "Slipknot: Day Of The Gusano" poate fi vazut pe 5 octombrie la Happy Cinema

 Documentarul "Slipknot: Day Of The Gusano" poate fi vazut pe 5 octombrie la Happy Cinema

 Documentarul "Slipknot: Day Of The Gusano" poate fi vazut pe 5 octombrie la Happy Cinema

Pe 5 octombrie, la Happy Cinema din Bucuresti va avea loc proiectia documentarului "Slipknot- Day Of The Gusano".

Documentarul a fost regizat de tobosarul Shawn "Clown" Crahan si include inteviuri unice cu membrii trupei si imagini behind-the-scences.

In 1999, Slipknot s-a ridicat din vestul Americii pe vigoarea unui album de debut fara compromisuri si cu interpretari cu o intensitate viscerala. Trupa a dinamizat un nou curent cultural in Statele Unite inainte de a deveni rapid o senzatie globala.

Oriunde performa trupa, reputatia o preceda, crescand si mai rapid in urma lor dupa raspandirea parerilor in urma spectacolelor.

In anii ce au urmat, formatia a cunoscut un succes tot mai mare in nenumaratele turnee din intreaga lume. In urma succesului primului lor album, .5: The Gray Chapter, Slipknot au decis sa-si creeze propriul lor festival, Knotfest, performand in una dintre cele mai mari piete din lume, Mexico City, cu cei mai pasionati fani de rock si heavy metal.

Din momentul in care trupa a aterizat, ‘Maggots’ (alintul trupei pentru fanii, pe care acestia si l-au insusit cu mandrie) s-au activat in forta. "Day Of The Gusano” documenteaza o interpretare istorica a uneia dintre cele mai incitante trupe de live de pe planeta. Mai mult decat atat insa, documentarul exploreaza si vietile fanilor formatiei. Acest spectacol extrem de asteptat ofera o perspectiva in haosul, entuziasmul si comunitatea pe care Slipknot a cultivat-o in ultimii peste 20 de ani.

Durata specacolului este de 90 de minute: 30 de minute film documentar si 60 de minute concert.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Mai multe stiri despre: documentar 
Publicat pe 25 Septembrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu