BestMusic.ro » Slipknot » Solistul trupei Slipknot a facut sex la 11 ani cu dadaca

Solistul trupei Slipknot a facut sex la 11 ani cu dadaca

Solistul trupei Slipknot a facut sex la 11 ani cu dadaca

Solistul trupei Slipknot, Corey Taylor, si-a pierdut virginitatea la varsta de 11 ani, cu dadaca angajata sa-i poarte de grija.

Rockerul a marturisit ca a devenit activ sexual cu mult timp inainte sa implineasca varsta legala (16 ani) in orasul sau natal, Iowa si recunoaste ca ingrijitoarea sa avea "probleme” pentru ca a vrut sa se culce cu un baietel.

Taylor s-a simtit extrem de rusinat dupa experienta si a evitat orice contact fizic cu o partenera timp de doi ani:

`Mi-era foarte rusine sa recunosc ce s-a intamplat cand aveam 11 ani. Am avut o relatie cu o dadaca "cu probleme”, sa spunem asa. Nu cred ca m-am priceput atat de bine prima oara, asa ca nu am facut sex timp de doi de atunci. Mi-am perfectionat insa tehnica in timp, cel putin asa sper`, a declarat Taylor pentru revista Kerrang!.

In acelasi interviu, artistul spune ca a incetat sa mai inregistreze vreo piesa de la moartea colegului sau, basistul Paul Gray, care a fost gasit fara suflare intr-un hotel din Iowa in luna mai a anului trecut.

`O sa fiu socant de sincer: nu ma vad facand muzica cu Slipknot fara Paul. El avea un rol esential in piesele mele. S-a intamplat de curand tragedia, inca incerc sa-mi revin. Momentan, nu cred ca voi produce un album nou pentru multa vreme de-acum inainte`, ne avertizeaza Corey Taylor.
Mai multe stiri despre: inedit 
Publicat pe 07 Ianuarie 2011 , de Adelina Dobrin

Adauga un comentariu