BestMusic.ro » Smiley » 10 Minutes

Smiley - 10 Minutes

Loading the player ...

 "'10 minutes' este o piesa care mi-a placut enorm si mi-am dorit sa o cant. Este scrisa de Elena Morosanu si Costin Bodea, doi dintre oamenii talentati pe care ii aveam la HaHaHa Production.

Ma bucur ca am sansa sa o cant alaturi de Feli, unul dintre cei mai noi artisti ai nostri si un om pe care il admir si il respect. O apreciez ca artist inca din momentul in care am ascultat-o prima data la Vocea Romaniei si mi-am dorit sa colaborez cu ea, chiar daca atunci nu era in echipa mea.”, ne marturiseste Smiley.

„E o piesa puternica si tulburator de frumoasa, care te rascoleste si reinvie o avalansa de amintiri. Sunt emotionata sa o cant impreuna cu un om tare drag sufletului meu si ii multumesc pentru asta.”, ne spune Feli.

HaHaHa Production sarbatoreste luna mai cu muzica si pasiune. Au trecut deja 26 zile din maratonul muzical inceput la 1 mai. Mai raman 5 piese noi pe care le veti putea urmari pe canalul nostru de YouTube [www.youtube.com/HaHaHaProduction] si pe site-ul maimusic.ro. La finalul lunii, toate cele 31 de productii muzicale vor fi disponibile pe compilatia #maimusic.Comentarii

Poze cu Smiley

vezi toate pozele