BestMusic.ro » Smiley » My present for you

Smiley - My present for you

Loading the player ...

"'My Present For You' este o piesa magica, pe care mi-a facut o deosebita placere sa o cant alaturi de o voce si o scriitoare deosebita, Jazzy Jo!”, ne spune Smiley despre piesa care incheie campania #maimusic.

"My Present For You” face parte din coloana sonora a filmului "Poveste de dragoste/Love is a story”, in regia Cristinei Iacob. Filmul va fi lansat in cinematografe in toamna acestui an, iar coloana sonora este semnata de HaHaHa Production.

Astazi e ziua in care trecem impreuna linia de finish a maratonului muzical #maimusic. A fost o frumoasa nebunie, o cursa contracronometru pe care am parcurs-o cu pasiune si entuziasm.

"#maimusic este cadoul nostru pentru cei care iubesc muzica fara bariere si fara prejudecati, pentru oamenii care nu isi imagineaza viata fara coloana sonora! Multumim celor care ne asculta, ne apreciaza, ne critica intr-un mod constructiv si au curaj sa dea subscribe!

Multumesc echipei HaHaHa Production, cea mai inovatoare, curajoasa si muncitoare echipa cu care am placerea sa lucrez zi de zi! A fost obositor, dar deosebit de frumos si educativ pentru noi ca echipa! Daca v-a placut, cu siguranta, va mai urma!”, marturiseste Smiley.

Am lansat 31 de piese, produse in studiourile HaHaHa Production, in 31 de zile. Toate cele 31 de productii muzicale pot fi urmarite in continuare pe canalul nostru de YouTube [www.youtube.com/HaHaHaProduction] si pe site-ul maimusic.ro.

 


Comentarii

Poze cu Smiley

vezi toate pozele