BestMusic.ro » Smiley »   Connect-R si Smiley, in plin "razboi" pentru Rita   

  Connect-R si Smiley, in plin "razboi" pentru Rita   

  Connect-R si Smiley, in plin "razboi" pentru Rita 
 

Connect-R si Smiley au intrat in conflict odata cu lansarea uneia dintre cele mai asteptate colaborari masculine din muzica romaneasca. ”Rita” este piesa fierbinte a verii, dar si femeia care ii pune pe jar pe Smiley si Connect-R in noua productie muzicala plina de intriga amoroasa si ritmuri de afro-swing, semnata de cei doi artisti.

”Mi-a placut din prima piesa asta, asa cum mi-au placut toate piesele lui Connect-R de pana acum. Il stiu de mult timp, am mai colaborat, suntem prieteni, iar muzical vorbind sunt fanul lui, imi place cam tot ce face. "Rita” este o piesa de dans, dar si de feeling, este o piesa lucrata in detaliu despre o tema foarte actuala: ce alegem in viata, cine triumfa? nevoia de siguranta si confort sau inima? Sunt sigur ca o sa va placa si clipul, este ca un film caruia abia astepti sa-i vezi finalul, dar care ramane unul deshis in mintea, amintirile si inima fiecarui om care asculta piesa”, declara Smiley despre ”Rita” pe care spera sa o auda cat mai des in playlisturile de vara ale oamenilor.

”Ma bucur mult ca am facut o piesa cu Smiley pe care eu il consider poate cel mai mare star pop de la noi din tara. Am mai lucrat cu el la inceputul carierei mele si am ramas inca de atunci impresionat de calitatile lui de om de studio, de compozitor. Am venit cu ”Rita” la el aproape gata, si-a scris strofa, a facut si un after-refren superb si iata ca a iesit o piesa care speram din suflet sa placa. Desi eu mi-am obisnuit publicul in ultimul timp cu piese care vindeca, ei bine, muzica trebuie si sa bine dispuna, nu doar sa vindece. Asa e ”Rita”, te face sa zambesti, sa dansezi, sa te misti.”, declara Connect-R care se pregateste sa lanseze un album cu 10 piese in stil afro, fiind considerat unul dintre pionierii genului in Romania.

Co-productie Rappin’On Production, HaHaHa Production, si Sprint Music, cu textul scris de Stefan Mihalache (Connect-R) si Andrei Tiberiu Maria (Smiley), cu muzica facuta tot de ei impreuna cu Serban Cazan si Leon iar mix-masterul este facut de George Hora si Tudor Ion, ”Rita” vine cu un sound aparte, dar si cu un mesaj unic, o viziune a unui barbat parasit de o femeie care se pregateste sa se marite cu altcineva.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 15 Iulie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/