BestMusic.ro » Smiley » Finalistii lui Smiley de la Vocea Romaniei au lansat primele single-uri!  

Finalistii lui Smiley de la Vocea Romaniei au lansat primele single-uri!  


Finalistii lui Smiley de la Vocea Romaniei au lansat primele single-uri din cariera lor. Atat "Miss You”, piesa lui Tobi cat si cea a lui Michel - "Broken Vows” sunt realizate si produse in studiourile HaHaHa Production.

"Sunt tare mandru de performanele pe care le-au obinut Tobi si Michel. Pentru mine, ambii sunt castigatori. Sunt doua voci extraordinare, alaturi de care mi-a facut placere sa lucrez. I-am vazut evoluand de la o ediie la alta, i-am vazut depasindu-si limite, capatand tot mai multa incredere in ei. Au facut spectacol de fiecare data cand au urcat pe scena, au reusit sa se conecteze foarte bine cu piesele pe care le-au interpretat, dar si cu oamenii. Asta inseamna sa fii artist cu adevarat” a declarat Smiley.

"Miss You” este o melodie cu o poveste interesanta si sunt fericit ca reprezinta perfect tipul de artist in care vreau sa ma transform. M-a indragostit de ea treptat, dar irevocabil.Este o experiena complet noua pentru mine. Abia astept sa vad modul in care oamenii reacioneaza la piesa si la mesajul ei”, a declarat Tobi.

"Broken Vows” vine cu un mesaj puternic, in care se vor regasi aproape toi cei care vreodata s-au simit abandonai de persoana iubita. Nu as vrea sa spun mai multe despre semnificaia acestor versuri, ci imi doresc ca prin aceasta piesa sa simii fora iubirii, dincolo de durere” spune Michel.

"Ma bucur foarte tare ca, in ciuda faptului ca au avut o saptamana de foc cu antrenamentele pentru finala Vocea Romaniei, au reusit sa inregistreze si cele doua piese pe care le lanseaza astazi. Ma bucur, de asemenea, si mulumesc echipei mele de la HaHaHa Production ca s-a mobilizat si a lucrat cot la cot cu Tobi si Michel ca sa terminam producia, chiar daca am avut atat de puin timp la dispoziie. Sper ca succesul pieselor pe care le lanseaza Tobi si Michel astazi sa fie pe masura talentului lor incredibil” a mai spus Smiley.
Mai multe stiri despre: single nou  concurenti vocea romaniei 
Publicat pe 23 Decembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram