BestMusic.ro » Smiley » Concert de poveste Smiley & HaHaHa Production @ Arenele Romane (foto)

Concert de poveste Smiley & HaHaHa Production @ Arenele Romane (foto)

Concert de poveste Smiley & HaHaHa Production @ Arenele Romane (foto)

Smiley si HaHaHa Production au sustinut luni, pe 1 Iunie, un concert extraordinar la Arenele Romane din Bucuresti. Cei peste 5500 de oameni prezenti au devenit protagonistii unei frumoase povesti pe note muzicale, care s-a prelungit pana tarziu in noapte.

Spectacolul 100% live a inceput putin dupa ora 19.00 si a durat peste 4 ore. Jocuri de lumini, costume, dansatori, band-uri live au dat culoare show-ului si au creat o atmosfera magica.

In prima parte, pe scena au urcat artistii HaHaHa Production: Radio Killer, Jazzy Jo, Peter Pop, Silviu Pasca, Feli, Speak, Giulia si Sore. Acestia au pregatit un playlist cu muzica pentru toate gusturile, hit-uri mai vechi, dar si mai noi, lansate in campania #maimusic.

In a doua parte a show-ului, publicul a fredonat cele mai cunoscute single-uri ale lui Smiley si ale invitatilor sai: Don Baxter, Cabron, Alex Velea si DIANA. "Preocupat cu gura ta”, "Cai verzi pe pereti”, "Da-o tare”, "Dincolo de cuvinte”, "I Wish”, "Acasa” sau "Oarecare” sunt doar cateva dintre piesele care au ridicat publicul in picioare si au strans ropote de aplauze.

"Concertul de la Arenele Romane a fost pentru vocea care s-a auzit cel mai tare si cel mai frumos aseara. A fost pentru VOI, copii mai mari sau mai mici, care ne ascultati si ne duceti muzica mai departe.

Va multumesc pentru ca ati fost atat de multi si ca ati stat alaturi de noi mai bine de 4 ore.”, declara Smiley.

Concertul de la Arenele Romane a inchis campania HaHaHa Production #maimusic, un maraton muzical de 31 de zile, si a dat oficial startul sezonului de vara.

Pentru cei care nu au reusit sa ajunga la acest concert avem cateva fotografii adunate intr-o galerie. Enjoy!

Mai multe stiri despre: galerie foto  going out  poze concert 2015  poze concert 
Publicat pe 03 Iunie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu