BestMusic.ro » Smiley » E ziua in care spunem : La multi ani Smiley! 

E ziua in care spunem : La multi ani Smiley! 

E ziua in care spunem : La multi ani Smiley! 

Andrei Tiberiu Maria - Smiley, asa cum este cunoscut de toata lumea este cel mai in voga artist din Romania. Este cantaret, compozitor, actor, producator, antrenor la "Vocea Romaniei", prezentator TV, cu alte cuvinte: un artist complet.

Si-a inceput cariera alaturi de trupa Simplu, iar in 2008 a lansat primul album solo, "In lipsa mea". Materialul a fost certificat cu aur si a castigat "Best Album" la Romanian Music Awards. Pana in prezent, Smiley a lansat trei albume solo: "In lipsa mea", "Plec pe Marte" si "Acasa".

In 2012, odata cu lansarea videoclpului piesei "Dead Man Walking", Smiley a devenit primul artist care a folosit intr-un clip elemente de realitate augumentata.

Succesul i-a permis sa colaboreze cu numerosi artisti, sa umple sali si arene la concertele sale. De exemplu, pe data 1 iunie aproximativ 6 mii de persoane au venit la Arenele Romane din Bucuresti pentru a-l vedea in cadrul unui show exceptional, alaturi de invitatii sai.

De asemenea, in 2009, Smiley si-a infiintat propria casa de productie "Hahaha Production".In prezent, Smiley sustine mai multe proiecte muzicale, printre care Mihai Ristea, Sore, Boier Bibescu, Radio Killer, Cabron, Don Baxter si multi altii.

Astazi este ziua lui de nastere si merita sa ii uram cu totii "LA MULTI ANI!"
Mai multe stiri despre: zile de nastere 
Publicat pe 27 Iulie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu