BestMusic.ro » Smiley » MTV EMA 2013: Castigatorul Best Romanian Act este...

MTV EMA 2013: Castigatorul Best Romanian Act este...

MTV EMA 2013: Castigatorul Best Romanian Act este...

Dupa mai multe nominalizari, cea de anul acesta a fost cu noroc pentru Smiley, care a castigat Best Romanian Act la premiile MTV EMA.

Astazi, MTV a anuntat 37 de castigatori locali si cu aceasta ocazie si marele castigator care va reprezenta Romania mai departe la categoria Region 4 Europe East. Aici, artistul va concura cu cei din Polonia, Ungaria, Rusia, Cehia, Slovacia, Israel si Adria (regiunea fostelor tari iugoslave) iar daca va trece si de aceasta categorie va intra direct in Worldwide Act, impreuna cu artistii castigatori din celelalte regiuni. Pana una alta, fanii lui Smiley trebuie sa il sustina si mai mult cu voturile lor, pana pe data de 31 octombrie, cand se va anunta si castigatorul Region 4 Europe Est.

"Ma bucur foarte mult ca am castigat, chiar nu ma asteptam. Le multumesc celor care m-au votat, este un premiu al fanilor mei. Vestea a venit foarte frumos, intr-o perioada in care ma pregatesc sa lansez cel de-al treilea album, ‘Acasa”, declara Smiley.

Lupta a fost foarte stransa in acest an intre fanii unora dintre cei mai buni artisti romani: Loredana, Antonia, Corina, What’s Up si Smiley, insa doar interpretul piesei "Dead Man Walking” are sansa sa se numere printre cei 10 finalisti la Worldwide Act pentru cele mai prestigioase premii muzicale din lume. Telespectatorii romani vor putea urmari live, de la Amsterdam premiile MTV EMA, duminica 10 noiembrie, de la ora 21:00 Covorul Rosu si de 22:00 show-ul principal de decernare a trofeelor.
Mai multe stiri despre: Best Romanian Act  mtv ema 2013  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 25 Octombrie 2013 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/