BestMusic.ro » Smiley » Prima editie Lumea lui P*ET KidsFest 2012 in imagini

Prima editie Lumea lui P*ET KidsFest 2012 in imagini

Prima editie Lumea lui P*ET KidsFest 2012 in imagini

Primul festival pentru copii oganizat in Romania, Lumea lui P*ET – KidsFest, si-a inchis aseara portile dupa o prima editie organizata in Parcul Unirii.

Timp de doua zile, copiii au avut la dispozitie nenumarate ateliere de creatie cu modelaj, pictura, origami, s-au putut juca nestingheriti in zonele special amenajate cu terenuri de sport si gonflabile, au urmarit experimentele traznite din Laboratorul de stiinte, au participat la Carnaval si la Balul Printeselor si au putut explora in voie tunelul groazei, inchisoarea parintilor dar si casa lui P*ET.

De asemenea, la eveniment a fost prezent si simpaticul Virgil Iantu, cunoscut pentru emisiuna 'Copiii spun lucruri traznite', si care a dat autografe celor mici.

In cadrul festivalului s-a organizat si o tombola prin care cei mai norocosi au castigat cate un bilet la concertul Lady Gaga din luna august.

Cele doua zile de poveste au fost completate cu nenumaratele surprize pregatite de Gasca Zurli, dar si de concertele live sustinute de HiQ, Smiley si Andrei Leonte.Mai multe stiri despre: muzica pentru copii  festivaluri 2012 
Publicat pe 18 Iunie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu