BestMusic.ro » Smiley »  Primul album Smiley - "In lipsa mea”- poate fi ascultat de astazi pe canalul de YouTube al artistului  

 Primul album Smiley - "In lipsa mea”- poate fi ascultat de astazi pe canalul de YouTube al artistului  


Smiley a pregatit o surpriza pentru fanii sai. incepand de astazi, piesele de pe primul album Smiley - "In lipsa mea” - pot fi ascultate chiar pe canalul de YouTube al artistului https://www.youtube.com/user/smileyomul.

Pentru a asculta albumul "in lipsa mea”, click aici: https://goo.gl/wcIof1

"Pentru un artist muzica este sufletul lui, iar sufletul meu este pus in fiecare dintre piesele pe care le-am scris si le-am lansat pana acum. De aceea, vreau ca impreuna cu voi sa fac din canalul de YouTube Smiley o platforma care sa adune toata muzica mea si pe toti aceia care isi doresc sa o asculte la orice ora. Astfel, de astazi veti putea gasi aici piesele de primul meu album -<>. Acesta este doar inceputul...”, a declarat Smiley.

"In lipsa mea” este primul album solo al artistului, lansat in martie 2008, si contine 10 piese. Materialul a primit un disc de aur si a fost desemnat Best Album la Romanian Music Awards.
Mai multe stiri despre: albume  streaming gratuit  muzica online 
Publicat pe 01 Noiembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram