BestMusic.ro » Smiley »   Smiley a lansat single-ul "Pana la tine"  

  Smiley a lansat single-ul "Pana la tine"  

  Smiley a lansat single-ul "Pana la tine"
 

La trei zile dupa ce a devenit tata, Smiley isi imparte emotiile cu cei care-i asculta muzica si lanseaza piesa ”Pana la tine”, o declaratie de iubire pentru fetita sa.

Cu un videoclip in care apare intr-o expozitie de tablouri care-l surpind in cele mai importante momente din cariera lui artistica, Smiley monteaza pe peretele vietii sale cea mai recenta si emotionanta schita, care le incununeaza pe toate celelalte de pana acum. ”O sa iei tot din ce sunt si o sa ma faci mai mult”, este convingerea lui Smiley inca de la prima intalnire cu cea mai mare dragoste din viata lui.

”Am incercat sa gasesc o formula cat mai simpla si mai directa de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite ca momentul in care intemeiezi o familie este ceva unic si ca bucuria acestui moment este mult mai mare decat tot ce ai trait pana atunci. De aici si metafora vizuala pe care am ales sa o folosim. A fost o placere si o premiera sa lucrez direct cu Smiley in relatia de regizor-actor si suntem foarte bucurosi de ce am realizat.”, a declarat artistul Dorian care semneaza regia clipului ”Pana la tine”, alaturi de Nicu Dragan ca editor si director de imagine.

Co-productie HaHaHa Production si Cat Music, cu muzica si versurile compuse de Smiley impreuna cu Dorian Micu, cu clipul regizat de Dorian, impreuna cu Nicu Dragan si productia muzicala realizata de Florin Boka, Lucian Nagy si Roland Kiss, ”Pana la tine” este un fel de ”bun venit” pe lume pe care doar un artist are privilegiul de a-l spune.
Publicat pe 12 Martie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu