BestMusic.ro » Smiley »   Smiley a lansat single-ul "Va fi bine"

  Smiley a lansat single-ul "Va fi bine"

  Smiley a lansat single-ul "Va fi bine"

Smiley isi canta convingerea ca "Va fi bine" in noua sa piesa, compusa in timpul perioadei de izolare si distantare sociala, despre secretul fericirii si al binelui care este ascuns in fiecare om.

"Uneori mi se pare ca fericirea este o alegere, pentru ca de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lasam sa ne afecteze ceea ce ni se intampla si cat de des privim cerul si lasam sa ajunga la noi mesajul "va fi bine”. Nu se poate sa apara norii si sa nu lase la un moment dat locul soarelui si nici nu exista problema care sa apara in viata noastra si sa nu aduca cu ea cel putin o rezolvare si o lectie invatata. Este o piesa optimista care sper sa reuseasca sa redea senzatia de libertate, de dor de duca, de soare, de mare, de impreuna, de tot ce ne place si ne-a lipsit in ultima perioada.", a declarat Smiley.

O productie HaHaHa Production, cu muzica facuta de Smiley impreuna cu Lucian Nagy, cu versurile scrise de Smiley, chitara facuta de Marius Pop si basul de Radu Niculescu, "Va fi bine” vine cu revelatia ca binele porneste din fiecare si din munca si increderea pe care isi sprijina dorintele.
Publicat pe 11 Mai 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu