BestMusic.ro » Smiley » Smiley da martisoare cu autograf la Baneasa Shopping City

Smiley da martisoare cu autograf la Baneasa Shopping City


De Martisor, Smiley isi asteapta fanii in Baneasa Shopping City la o sesiune de autografe.

Duminica, 1 martie, Smiley isi asteapta fanii la Baneasa Shopping City pentru o sesiune de autografe, intre orele 13.00 - 15.00.

Artistul isi asteapta admiratorii cu martisoare si cd-uri, iar pentru asa o ocazie, centrul comercial si-a pregatit straie de sarbatoare, in asteptarea primaverii.

Atat indragostitii ce au trimis deja poze cu partenerii lor in cadrul campaniei `Designed to love you`, cat si cei aflati duminica la cumparaturi, vor avea ocazia de a-si intalni cantaretul favorit si de a primi autograf de la acesta.

Vizitatorii mall-ului mai au inca timp pana pe 8 martie sa trimita prin bluetooth poze care exprima dragostea lor si sa-si incerce, astfel, sansele de a juca alaturi de Smiley, in cel mai nou videoclip al artistului.

Vizitatorii centrului comercial pot admira foto-declaratiile de dragoste trimise pana acum prin bluetooth, acestea fiind afisate permanent pe cele 4 plasme din mall.

Sursa: Comunicat de presa
Mai multe stiri despre: martisoare  Baneasa Shopping City 
Publicat pe 26 Februarie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram