BestMusic.ro » Smiley »  Smiley debuteaza in dublajul de film cu "Berzele" (video)

 Smiley debuteaza in dublajul de film cu "Berzele" (video)


Unul dintre cei mai de succes artiati pop din Romania, cu o cariera remarcabila in industria muzicala, unde s-a afirmat in calitate de muzician, producator ai entertainer, Smiley va debuta in dublajul de animatie din 23 septembrie, atunci cand publicul il va putea auzi imprumutandu-i vocea porumbelului Toady, din noua aventura animata ,,Berzele”.

Celebrul antrenor de la ,,Vocea Romaniei”, Smiley, declara despre experienta dublajului ai rolul sau din ,,Berzele”: ,,Personajul meu e un porumbel care lucreaza in organizatia berzelor ai e foarte bagacios. El ca porumbel vrea sa fie acceptat de catre berze … ca fiind o barza. (…) E prima oara cand dublez un personaj de desene animate. E foarte greu sa iti dai seama ca e vocea mea in desene pentru ca a fost nevoie sa caut o tonalitate care sa se potriveasca cu fata porumbelului ai pe care a trebuit sa o ai pastrez pe toata durata desenului.”, a concluzionat Andrei Tiberiu Maria alias Smiley.

Una dintre cele mai aateptate animatii ale anului, ,,Berzele” va fi disponibila in cinematografele din toata tara ai in versiunea dublata in limba romana.Berzele aduc bebeluaii la parinti… sau cel putin aaa faceau. Acum livreaza colete pentru compania globala Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barza din companie, urmeaza sa fie promovat cand, din greaeala, activeaza maaina de facut bebeluai, aducand pe lume o fetita absolut adorabila. Disperat sa livreze mica minune inainte sa afle aeful de eroare, Junior pleaca intr-o expeditie neautorizata alaturi de prietenul sau Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor.

Calatoria initiatica nu va duce doar la intregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze sa revina la adevarata lor misiune pe Pamant.Aventura animata ,,Berzele” ii prezinta in distributia versiunii originale pe: Andy Samberg (,,Cloudy with a Chance of Meatballs”, ,,Hotel Transylvania”), Katie Crown (,,Clarence”), Kelsey Grammer (,,Toy Story 2”, ,,The Simpsons”), Jennifer Aniston (,,We’re the Millers”, ,,Horrible Bosses”), Ty Burrell (,,Finding Dory”, ,,Modern Family”), Keegan-Michael Key (,,The Angry Bird Movie”, ,,Keanu”, ,,Key&Peele”), Jordan Peele (,,Keanu”, ,,Key&Peele”) si Danny Trejo (,,The Book of Life”, ,,Muppets Most Wanted”).

Personajul lui Smiley, Toady, este interpretat in versiunea originala de Kramer Glickman.Regizat de Nicholas Stoller (,,Neighbors”, ,,Forgetting Sarah Marshall” ai scenarist al filmului ,,The Muppets”) si de catre nomnalizatul la Premiile Oscar Doug Sweetland (scurt-metrajul animat ,,,Presto” ai supervisor de animatie la ,,Cars”), dupa un scenariu semnat de Stoller.,,Berzele” il au ca producator Brad Lewis (caatigatorul Premiului Oscar pentru ,,Ratatouille”, ,,Antz” ai ,,Cars 2”) si pe Nicholas Stoller. Producatori executivi sunt: Glenn Ficarra, Phil Lord, Christopher Miller, John Requa ai Jared Stern. F

ilmul a fost montat de John Venzon (,,Shark Tale”, ,,Chicken Run”). Muzica este compusa de Mychael Danna ai Jeff Danna (,,The Good Dinosaur”, ,,Life of Pi”). Animatia este asigurata de Sony Pictures Imageworks.O productie Warner Bros. Pictures, animatia "Berzele” are premiera pe marile ecrane din 23 septembrie.
Mai multe stiri despre: desene animate  film animatie 
Publicat pe 13 Septembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram