BestMusic.ro » Smiley » Smiley la Arenele Romane: Categoria A este Sold Out!  

Smiley la Arenele Romane: Categoria A este Sold Out!  

Smiley la Arenele Romane: Categoria A este Sold Out!
 

Smiley revine pentru al patrulea an consecutiv pe scena Arenelor Romane, sambata, 2 iunie! In acest moment Categoria A este sold out, dar pot achizitionate in continuare bilete la Categoriile B si C.

Smiley promite si pentru acest an o supradoza de emotie, intoarceri in istoria sa artistica pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitati speciali i multe alte surprize pentru public in cadrul unui show BestMusic si HaHaHa Production!

Dupa lansarea celui de-al patrulea album, "Confesiune", intr-un veritabil maraton muzical de-a lungul unui intreg an, artistul roman cu cea mai vizualizata piesa de pe Youtube in 2017 pastreaza traditia concertelor de la inceput de iunie si promite un concert spectaculos.

In acest moment mai sunt disponibile doar bilete la Categoria B, la pretul de 149 lei si la Categoria C, la pretul de 79 lei.

La intrare biletele vor avea urmatoarele preturi:

- Categoria B - 170 lei

- Categoria C - 100 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

De asemenea, va rugam sa consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert.
Mai multe stiri despre: bilete sold out  concerte 2018 
Publicat pe 16 Mai 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu