BestMusic.ro » Smiley » Smiley lanseaza a sasea piesa din maratonul de 10 din proiectul aniversar Smiley10

Smiley lanseaza a sasea piesa din maratonul de 10 din proiectul aniversar Smiley10

Smiley lanseaza a sasea piesa din maratonul de 10 din proiectul aniversar Smiley10

Smiley aduce publicului "O alta EA”, o poveste muzicala din adolescenta.

Smiley aduce publicului "O alta EA”, o poveste muzicala din adolescenta. Aceasta este cea de-a sasea piesa din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfasoara in cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

"Iubirea nu moare decat atunci cand dispare - este o lectie pe care nu ti-o preda nimeni in adolescenta si pe care cu totii o primim la un moment dat. Nu o primim de la cineva, ci traind si cel mai adesea suferind.”, povesteste Smiley. "O alta EA”, produsa de HaHaHa Production in colaborare cu Cat Music. Videoclipul piesei este regizat de Nicu Dragan si filmat in mare parte in Republica Moldova.

"Cea mai confuza, plina de schimbari, cautari si regasiri perioada din viata.”, descrie Smiley adolescenta. Povestea clipului piesei "O alta EA” are o tema clasica, o desfasurare general valabila, in care cei mai multi dintre adolescenti se regasesc. "In adolescenta, eu eram preocupat de muzica si timid cu fetele. Am avut si eu, normal, o poveste ca cea din videoclip, dar mai tarziu de liceu. Intotdeauna, cand te desparti de cineva simti ca pierzi o parte din tine si ca e de neinlocuit. Experienta m-a invatat ca fiecare despartire vine cu lectiile ei care te ajuta in urmatoarele relatii, dar iti dai seama de asta mai tarziu, dupa ce te vindeci si apare O alta EA, o alta dragoste.”, spune Smiley despre adolescenta lui.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest "Flori de plastic”, al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmata de single-ul "De unde vii la ora asta?”, care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si peste 40 de milioane in patru luni de la lansare. "Domnu’ Smiley”, o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, "Sa-mi fie vara” si "Rara”, au completat lista de piese lansate in primele cinci luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile.

Mai multe informatii despre artistul Smiley si despre proiectele lui se pot gasi pe: www.smiley.ro, www.smiley10.ro, www.facebook.com/smileyonline/, www.instagram.com/smiley_omul/, twitter.com/smiley_omul(@smiley_omul), www.hahahaproduction.com

Smiley va sustine un concert special pe 26 octombrie la Hard Rock Cafe. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


Publicat pe 10 August 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu